boon-sportoldal

2008.05.01. 19:31

Cigánd - Velence a döntőben

<p>Három megye, három együttese – Zala megyéből Letenye, Fejér megyéből Velence, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből Cigánd gárdája – csatázott ma Budapesten (körmérkőzéses alapon) az Amatőr Kupa-döntőbe való kerülésért.</p>

Az MLSZ ugyanis ilyen módon döntötte el a 2007/2008-as Magyar Kupa-sorozatban amatőrként legtovább jutott három csapat közül, hogy melyik kettő vívja a finálét június 4-én, a labdarúgó Magyar Kupa visszavágóját megelőzően. A bodrogközieket mintegy száz drukker buzdította a helyszínen, nem hiába. Nagy Gábor alakulata előbb 2-1-re verte a Letenyét Rab és Csáki találatával, aztán pedig 1-1-re végzett a Velencével (gólszerző: Vécsi), így a képzeletbeli tabellán a második lett a Letenyét jobban legyőző (3-0) Velence mögött.

– Az első meccsre rányomta a bélyegét a nagy tét, nem volt igazán szép futball, de a lényeg, hogy győztünk – nyilatkozta honlapunknak Nagy Gábor. – A másodikon már minden mindegy alapon futballozhattunk, kihagytunk rengeteg helyzetet, nagyon közel voltunk az újabb sikerhez. A helyszínen azt az információt kaptuk, hogy az MK-döntő visszavágója Debrecenben lesz, ami közelebb van Cigándhoz, a megyéhez, mint Kispest, szeretettel várunk oda mindenkit június 4-én. Tavaly ősszel történelmet írtunk, ez most folytatódott, s reméljük, hogy még nincs vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!