boon-sportoldal

2008.06.08. 21:23

Bajnok lett a Sajókaza

<p>A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának utolsó fordulójában is nyerni tudott a Sajókaza, így ők szerezték meg a bajnoki címet a csoportban, és jövőre a megyei I. osztályban folytathatják a küzdelmeket.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Sajókaza - Borsodszirák 2008.06.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Saj_kaza___Borsodszir_k_2008_06_08_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sajókaza - Borsodszirák 2008.06.08." /></a></dia></p>

Aszaló – Bódvaszilas 5-1 (4-1)
Aszaló, 100 néző, v.: Vajkó.
Aszaló: Tamás (Kurovics) – Szászfai, Meczkó, Sukály, Glonczi (Mikola), Budai, Lajtos, Sebők, Kispál (Szabó), Horváth, Lója. Edző: Szepesi Zsolt.
Bódvaszilas: Szoták – Varga L., Tóth, Cseh, Béres T., Dobos, Varga G., Béres I., Varga J., Vozár, Kapczi. Edző: Nagy Attila.
G.: Lója (3), Glonczi, Sebők, ill. Kapczi. Jók: Lajtos, Szászfai, Lója, Budai, Kispál, Sukály, ill. Szoták. Ifi: 11-0.
Szepesi Zsolt: – Szép befejezése ez a szezonnak, amellyel köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik ehhez a sikeres szerepléshez a feltételeket számunkra biztosították.
Nagy Attila: –Gratulálok a hazai csapatnak. Szeretném köszönetet mondani az önkormányzatnak, a szurkolóknak, valamint mindazoknak, akik a csapatot egész évben támogatták.

Mucsony – Trizs 2-0 (2-0)
Mucsony, 200 néző, v.: Borza.
Mucsony: Molnár T. – Varga, Szegedi (Sipos), Béres, Juhász, Kuron, Túróczi, Csontos (Fejes), Pál S. (Szabó), Kovács, Silye Zs.. Edző: Divinszki József.
Trizs: Pál I. – Almási, Husonyica, Oláh, Varga E. (Garan), Nagy, Rakacki, Török, Kriston, Ary, Sütő Z. Edző: Varga Emil.
G.: Kovács, Silye Zs. Jók: senki, ill. Rakacki, Almási, Sütő Z. Ifi: 10-1.
Körősi Róbert, elnök: – Enervált gyenge játékkal hoztuk a kötelező győzelmet.
Varga Emil: – Köszönjük azoknak, akik a rossz eredmények ellenére is kitartottak a csapat mellett. Azoknak meg, akik nem akarnak segíteni a csapaton, azt üzenem: legalább ne ártsanak.

Serényfalva – Center 3-3 (1-3)
Serényfalva, 150 néző, v.: Mező.
Serényfalva: Kaló – Erki, Lengyel, Frecskó (Lázi B.), Bodnár, Lázi L., Schveiczer, Fükő, Molnár A. (Süveges), Lázi Gy., Szendi. Elnök: Holló Gábor.
Center: Demeter – Tóth G., Lázár I., Kónya, Váradi Aladár, Bárdos, Varga, Juhász, Gál, Gavrilette (Vardai Arnold), Lázár G. Edző: Gyurán Gyula.
G.: Lázi L., Molnár A., Lázi Gy., ill. Gavrilette (3). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 3-3.
Holló Gábor: – Tét nélküli, de presztízs mérkőzésen a végére belelendült a csapat. Köszönöm a csapatnak az éves hozzáállást és a polgármesteri hivatal támogatását.
Gyurán Gyula: – A szezonzáró mérkőzésen kétszer vezettünk két góllal mégis döntetlen lett a vége. A mai napon a fiúk jelesre vizsgáztak. Ezúttal szeretnék köszönetet mondani a minket támogató betonos kft-nek, és kisebb szponzorainknak, mert nélkülük nem tudtuk volna végigjátszani a bajnokságot.

Boldva – Edelény 3-3 (2-2)
Boldva, 250 néző, v.: Kassai.
Boldva: Cser – Magyar (Bartus), Berki, Pachmann, Pápai, Fejes, Szendrei, Nyíri (Szepesi), Takács, Radácsi, Lázi. Edző: György Lajos.
Edelény: Porcs – Malinkó (Szatmári), Pavlánszki, Gogolya, Benke, Fazekas, Miskolczi (Gáll), Taracközi (Károlyi), Koszla, Vajda. Edző: Göndör Béla.
G.: Berki, Fejes, Pápai, ill. Koszla (2), Károlyi. Jók: az egész csapat, ill. Koszla, Károlyi. Ifi: 2-10.
György Lajos: – Gratulálok a csapatnak a tavaszi jó szerepléshez. Köszönöm az önkormányzat önzetlen támogatását és a szurkolók buzdítását.
Göndör Béla: – Ma nem érdemeltünk egy pontot sem. A játékvezetésről annyit, hogy szegyen. Gratulálunk a boldvai csapatnak.

Sajókaza – Borsodszirák 4-0 (1-0)
Sajókaza, 350 néző, v.: Vróbel.
Sajókaza: Venczel – Dorgai P., Rimavölgyi (Kasvinszki), Hajnal, Menyhért (Harnócz), Zuti, Szikszai, Dorgai L., Takács (Kalász), Somogyi, Rákos. Edző: Kálmán Vilmos.
Borsodszirák: Juhász – Szemán, Turcsik, Fazekas, Szabó, Bari Gy., Vadász, Szilágyi, Bari Sz., Lakatos Cs., Tóth. Edző: Szabó Béla.
G.: Dorgai L. (2), Rákos, Harnócz. Jók: az egész csapat, ill. Juhász, Bari Sz. Ifi: 1-5.
Kálmán Vilmos: – Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez. Köszönjük minden támogatónk óriási segítségét, akik közreműködtek abban, hogy aranyérem kerüljön a játékosok nyakába.
Szabó Béla: – A bajnokság végére elfogytunk és szétestünk. Gratulálok a kazaiak bajnoki címéhez. Köszönöm az önkormányzat, a játékosok, az edzők, a vállalkozók éves szerepvállalását.

Felsőtelekes – Homrogd 3-3 (2-0)
Felsőtelkes, 150 néző, v.: Fiderák.
Felsőtelekes: Kovács S. – Balogh, Sütő, Újhelyi, Kovács G., id. Musa, Fürjes, Kótai, Eszenyi, Kavalyecz, Szarka. Edző: Musa Attila.
Homrogd: Beczánics – Mogyoró, Bari (Tiszóczki) , Vróbel, Kalász, Csomai, Kópé, Farkas, Kiss, Barta, Krajnyák. Edző: Tiszóczki Attila.
G.: Eszenyi, Kavalyecz, Újhelyi, ill. Farkas, Kiss, Csomai. Ifi: 2-1.
Musa Attila: – Megköszönöm a játékosaim, illetve csapattársaim egész éves hozzáállását. Megtettük, amit elvártak tőlünk, elértük a bentmaradást. Az önkormányzaton múlik a felsőtelekesi futball jövője.
Tiszóczki Attila: – Tét nélküli mérkőzésen a hazai csapat motiváltabb volt, az eredmény az igazságos. Megköszönöm a játékosaimnak az egész éves hozzáállást és az önkormányzatnak a támogatást.

Sáta és Hódoscsépány visszalépése miatt a Borsodnádasd és a Mályinka csapata szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!