Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.11. 18:02

A Borsodi Sörgyártól is

<p>Miskolc - Az elmúlt napokban sorra adták egymásnak a kilincset az Olivér és családja megsegítésére összegyűjtött 1 és 2 forintosokkal olvasóink. Kedden a Borsodi Sörgyár is tetemes mennyiséggel érkezett. <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-sorgyar.segit_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elmúlt napokban sorra adták egymásnak a kilincset az Olivér és családja megsegítésére összegyűjtött 1 és 2 forintosokkal olvasóink (minthogy a szállítást csütörtökre tervezzük). Kedden a Borsodi Sörgyár is tetemes mennyiséggel érkezett, méréseik alapján 50 ezer forint értéknyivel. A cégnél az akciót Lengyel Miklósné kontrollőr kezdeményezte, amelyhez a két megyénkbeli telephelyen túl budapesti irodájuk is csatlakozott. A hallatlan aktivitás láttán a cég vezetése elhatározta: ugyanennyivel hozzájárulnak az akcióhoz, s a Magyar Vörökereszt e célra fenntartott számlaszámára átutalják a másik 50 ezer forintot - tájékoztatott Orodán Krisztián, a cég PR- és vállalti kapcsolatok menedzsere.

 

Pénzadomány átutalható a Magyar Vöröskereszt következő számlaszámára:
10201006-50186323, az adószám feltüntetése esetén visszaigazolással.

Olivért műteni fogják
Olivérrel kedden telefonon beszéltünk. Elmondta, hogy már a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban van, s ha minden jól megy, két nap múlva megműtik. A láza két napja elmúlt, a műtétig tápszert kap, de már szájon át.
Édesanyja van vele, éjjelente az anyaszálláson, amiért napi 800 forintot fizet. Az édesapja is mellette lesz a műtét napján. A szülők és Olivér is hálásak a figyelemért és a feléjük irányuló szeretetért. Beszámoltunk nekik akciónk sikeres alakulásáról, ők pedig elmondták, hogy a bolyki általános iskola, ahová Olivér jár, 30 ezer forintot gyűjtött és adott át az édesapának.

 

Kapcsolódó anyagok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!