Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.09. 08:24

Minden napra egy újabb meglepetés

<p>Miskolc - Karácsonyi koncerttel szórakoztatta szombat délután a kicsiket és nagyokat a Számadó Zenekar a Hősök terén. Az ünnepváró programsorozat folytatódik.&#160;<dia width="850" height="630" alt="Számadó zenekar a Hősök terén, 2007.12.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_mad__zenekar_a_H__337_s_k_ter_n__2007_12/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Számadó zenekar a Hősök terén, 2007.12.09." /></a></dia></p>

Karácsonyi koncerttel szórakoztatta szombat délután a kicsiket és nagyokat a Számadó Zenekar a Hősök terén. A térre kilátogatók azonban nem csak hallgathatták a az ünnepi dalokat, hanem a zenekar által szervezett táncházban táncra is perdülhettek. Télapó jöjj el hát! - ezt már a Diri-Dongó Együttes énekelte a legkisebbek nagy örömére. A szombat délutáni koncert része volt Miskolc ünnepváró programsorozatának, mely egészen december 23-áig folytatódik.

Vasárnap délután 4 órára a Városház térre, a virágórához várják azokat, akik részesei szeretnének lenni az adventi gyertyagyújtásnak. A város adventi koszorúja körül a Lévay József Református Gimnázium diákjai énekelnek majd karácsonyi dalokat. A legkisebbeknek a Déryné utcai Mézeskalács házikó rejteget meglepetéseket minden délután öt órától: itt találkozhatnak a karácsonyi manóval, a betlehemi királyokkal, ámulhatnak az ünnepi csodákon, de akár adventi dalokat is énekelhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!