Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.29. 18:52

Bemelegítés Kálovics Anikóval Pekingre

<p>Tiszaújváros - Az idén életre hívott Jabil Ötpróba elnevezésű szabadidősport-sorozat első eseményét, a futást vasárnap rendezik meg Tiszaújvárosban.</p>

Az idén életre hívott Jabil Ötpróba elnevezésű szabadidősport-sorozat első eseményét, a futást vasárnap rendezik meg Tiszaújvárosban. A Jabil Circuit Magyarország Kft. Huszár Andor út 1. szám alatti parkolójában kijelölt versenyirodán reggel fél 9 és 10 óra között 1000 forintért lehet megváltani az Ötpróbafüzetet, vagyis a „Pekingi útlevelet", amivel öt alkalommal lehet teljesítménypróbán részt venni. 9 órától ingyenes állapotfelmérésre (vérnyomásmérés, testzsír %-mérés, BMI-meghatározás...) nyílik lehetőség, majd 10.15-kor kezdődik a közös bemelegítés Kálovics Anikóval, aki a maratoni távon már kiharcolta a pekingi olimpián való indulás jogát. A 3,5 km-es és a 10 km-es próbák rajtja 10.30-kor lesz.
A folytatásban kerékpáros (április 20.), úszó (május 18.), triatlon (június 1.) és július 11-én újabb futó próba szerepel. A kis- és nagy próbákért járó pontokat egyedi emblémázott baseballsapkára (8 pont), pólóra (14 pont), teniszingre (25 pont) lehet beváltani. A fődíjat két olimpiai utazás jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!