Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.11. 13:57

Rágcsálóirtás lesz Miskolcon

<p>Miskolc - Április 15- én kezdődik Miskolcon a rágcsálóirtás, tájékoztatta portálunkat a Városgazda Kht. Első ütemben a Bábonyi bérc, Számozott utcák, Hajós utca, Tizeshonvéd utca, Irinyi utca területén kezdődnek a munkálatok.</p>

A tavaszi főirtás a szennyvíz- és csapadékvíz elvezető aknákra, nyílt vízfolyások mederpartjaira és felszíni (bokros, cserjés) területekre koncentrálódik. Csalétket azokon a területeken helyeznek ki, ahol a szakemberek erős fertőzöttséget állapítottak meg, és ahonnan a legtöbb bejelentés érkezett. Első ütemben a Bábonyi bérc, Számozott utcák, Hajós utca, Tizeshonvéd utca, Irinyi utca területén kezdődnek a munkálatok. Ezt követően a belvárosban, kiemelt idegenforgalmi területeken és a lakótelepeken folytatódik az irtás. Az etetőprizmákon található figyelmeztető felirat a mérgezés veszélyéről és a méreg ellenszeréről (K1 vitamin) is tájékoztat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!