Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.27. 11:09

Erdőbényei Kádárnap immár tizenegyedszer

<p>Erdőbénye - Június 27-én és 28-án rendezik meg Erdőbényén a XI. Országos Kádárnapot az Erdőbényéért Közalapítvány és Erdőbénye önkormányzata várja szervezésében.&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/erdobenyei-kadarnap/cn/boon-news-em_01-20080627-084954"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A XI. Országos Kádárnap programja </B></A></p>

Az első napon a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa szervezésében a Szent István Általános Iskolában tartják meg az Erdőbényéről Elszármazottak Találkozóját a helyi művelődési házban.

A szombati napon tartják az igazi kádárnapot. Délelőtt tíz órától kezdődik a programsorozat. A „Mesterségek utcájában” kézműves bemutatók, kádár bemutató, kádáreszköz, -termék kiállítás, hordógurító-, hordóállító verseny várja a látogatókat. A művelődési házbanBessenyei Antal festőművész állandó kiállítását lehet megtekinteni.

Délután kettőkor a játszótér szabadtéri színpadán tartják az ünnepi megnyitót. Este pedig szabadtéri koncert és utcabál várja a vendégeket. A nyitott pincék akcióban pedig öt helyen várják a borkóstolókat.

-bg-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!