Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.11.14. 23:41

Keresztül szánkázott a villamossíneken

<p>Miskolc - Anyagi kárral végződött a baleset, ami Miskolcon történt pénteken éjszaka. <dia width="900" height="700" alt="Keresztül szánkázott a villamossíneken 2008.11.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kereszt_l_sz_nk_zott_a_villamoss_neken_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Keresztül szánkázott a villamossíneken 2008.11.14." /></a></dia></p>

Egy Skoda Fábia kanyarodott volna a 10-es posta előtti kereszteződésében a Lórántffy utcáról a Kistábornok utcára balra, amikor a belváros irányából egy Volkswagen Tranzporter jött egyenesen. Egy másik autó miatt nem látta a Skodás a VW-t és kikanyarodott elé, aminek az lett a következménye, hogy a Cseh gyártmányú autó elejét leradírozta a mikrobusz.

Az ütközéstől azonban az egyenesen haladó német márka jobbra sodródott és a perecesi útról lejönni szándékozó és várakozó terepjáró elejét is súrolta. Próbált korrigálni a mikrobusz vezetője, de ekkor már irányíthatatlan volt az autója. A villamossíneken keresztül hajtva megállt a túloldali dupla sávban szemben a forgalommal.

Igen nagy szerencséje van a Tranzporteresnek, mert nem sérültek meg benne. A forgalmat el kellett terelni az adott útszakaszról, mert minden sávot elfoglalt. Az anyagi kár jelentősnek mondható, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!