Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.14. 14:48

Karatékák foglalták el a Füzéri várat

<p><span style="color: black;font-family: Tahoma;font-size: x-small"><span style="font-family: Times New Roman;font-size: x-small"><span style="font-family: Tahoma;font-size: x-small"><span style="font-family: Times New Roman;font-size: x-small"><span style="font-family: Tahoma;font-size: x-small"><span style="font-family: Arial;font-size: small">Füzér - Az elmúlt hétvégén egyesületi kirándulást szerveztek a Füzéri várhoz a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái: a miskolci karatésok negyvenhárman vágtak neki a buszos- és gyalogtúrának.</span><span style="font-size: small"><br /> </span></span></span></span></span></span></p>

A másfél órás buszút után a Füzéri várhoz vezető ösvényt vették birtokukba a Justitiások, majd a meredek hegyoldalt gyalog meghódítva húsz perc alatt ért fel a várba a Shihan Mészáros János vezette menet. A csodaszép kilátás mellett a legkisebbek és a legnagyobbak is szívesen fedezték fel a Füzéri vár legkülönbözőbb szegleteit, érdekességeit.

A Füzéri várlátogatást követően következhetett a lefelé vezető túra és az ebéd a Koronaőr étteremben. A kis pihenő után a csapat egy része megrohamozta a focipályát, ahol szoros mérkőzésen dőlt el a győzelem sorsa. Az emlékezetes túra a késő délutáni órákban ért véget Miskolcon.


Az immár hagyományos farsangjukat rendezték meg kicsiknek és nagyoknak csütörtökön kora este a Justitia Fuji-Yama SE karatékái. Mi is megnéztük a jó hangulatú színes forgatagot!


Budaörsön rendezték meg a WKF karate magyar bajnokságot. Az első napon a gyermek és az ifjúsági kategóriák kerültek lebonyolításra, vasárnap pedig a kadet, junior, U21 és felnőtt versenyzők mérték össze tudásukat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!