Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.15. 13:48

Lakossági kérésre: Az új 38-as járat Bodótető felé a Centrum érintésével közlekedik

<p>Miskolc, Bodótető - Június 16-tól az Arany János utcáról a Bodótetőre közlekedő 34-es és a Tampere városrészhez közlekedő 38-as járatok összekötésre kerülnek 38-as jelzéssel, valamint 38B jelzéssel betétjárat indul az Arany J. u. és Bodótető között.</p>

Az új járat a menetrendkönyvben meghirdetettel ellentétben Bodótető felé nem a Villanyrendőr, hanem a Centrum érintésével közlekedik a témában tartott lakossági fórumon született döntés alapján.

A kismértékű útvonalváltozás miatt a menetidők nem változnak, de új menetrendi betétlap kerül kiadásra. A Bodótetőre közlekedő járatok (38, 38B) menetrendjeit összevontuk, így egy menetrendi oldalon olvasható az összes Bodótetőre közlekedő, valamint az onnan induló járat.

A menetrendi oldalon találhatóak olyan járatok, melyek az Arany J. u.-ról indulnak, ezek 38B jelzéssel közlekednek Bodótetőre, valamint fel vannak tüntetve a Centrumnál is indulási időpontok, melyek tartalmazzák a Tampere vr. felől érkező 38-as és az Arany J. u.-ról érkező 38B-s járatokat is Bodótető felé.

Az új menetrendi betétlap a 38-as, 38B-s járatokon és a bérletpénztárakban érhető el, valamint az MVK honlapján a www.mvkzrt.hu -n is olvasható.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!