Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.31. 12:58

Figyelem! Csütörtöktől változik a menetrend!

Miskolc - Új rend szerint közlekednek a villamosok és villamospótló autóbuszok!

Miskolc - Új rend szerint közlekednek a villamosok és villamospótló autóbuszok!

Szeptember 1-jétől az 1-es villamos a Tiszai pályaudvar és a Diósgyőri Gimnázium (Kilián vr.) között jár, valamint újra közlekedik a 2-es villamos a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között. A Diósgyőri Gimnáziumtól 69VP jelzésű villamospótló autóbuszokkal lehet továbbutazni Diósgyőr vr.-ig, illetve Berekaljára.

A villamosbérletek, illetve a villamoson lyukasztott menetjegyek a Diósgyőri Gimnázium és Alsó-Majláth megállóhely közötti szakaszon a 69 VP villamospótló autóbuszon, valamint újdonság, hogy a Diósgyőri Gimnázium és Felső-Majláth megállóhely közötti szakaszon az 1-es, 1A-s autóbuszokon is érvényesek. A menetjegyeket a Diósgyőri Gimnáziumnál történő átszállásnál (villamospótlóról villamosra, vagy fordítva) ismételten érvényesíteni kell a jegy másik végén.

Csütörtöktől a Győri kapuban ismét az eredeti rend szerint lehet közlekedni, így az 1-es, 1A-s autóbuszok Győri kapui és Malomszög utcai terelése megszűnik, ismét az eredeti útvonalukon közlekednek mindkét irányban, valamint az eredeti megállóhelyeiken állnak meg. Szeptember 1.-november 13. között a járatok a Diósgyőri Gimnázium és Diósgyőr vr. között megállnak a Zenta u. VP és a LÁEV VP megállókban is, segítve a szakaszon a villamospótlást.

Őszi menetrend

Az iskolai tanév megkezdésével és a nyári szabadságolások befejeződésével jellemzően magasabbak az utazási igények, így 2011. szeptember 1-től életbe lép az új, őszi menetrend.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.


  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!