Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.06. 17:46

Trans Hungária adomány a bükkszéki tagóvodának

A Trans Hungária Maraton rendezvény szervezője, a Sportaktív Sportiroda Kft. évről évre szeretne eljuttatni gyerek kerékpárokat, adomány formájában egy-egy település kisebb óvodájába. „A jótékonysági akcióval az a célunk, hogy rávilágítsunk arra, mennyire fontos már fiatal korban megszerettetni a mozgást, a szabad levegő és a kirándulás nyújtotta aktív pihenést.

A Trans Hungária Maraton rendezvény szervezője, a Sportaktív Sportiroda Kft. évről évre szeretne eljuttatni gyerek kerékpárokat, adomány formájában egy-egy település kisebb óvodájába. „A jótékonysági akcióval az a célunk, hogy rávilágítsunk arra, mennyire fontos már fiatal korban megszerettetni a mozgást, a szabad levegő és a kirándulás nyújtotta aktív pihenést. Erre nagyon jó eszköz a kerékpár, hiszen a gyerek egyedül vagy a családjával is használhatja, megismerve ezzel környezetét és a helyi látnivalókat.” – nyilatkozta Harangvölgyi András, a Trans Hungária Maraton főszervezője. Idén, első alkalommal a bükkszéki tagóvoda kapott Hauser márkájú gyerek kerékpárokat.

 

Az adomány mellett a verseny is szóhoz jutott

 

A szombat sem telt el rendezvény nélkül, a maraton 3. etapjának (Bükkszék-Diósgyőr) egy részét járták be az érdeklődők, versenyzők a szakaszigazgató Tarnai Csaba vezetésével a hétvégi Bükk Maraton rajtjától Felsőtárkányból indulva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!