Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.23. 14:30

Miskolc a „FESZTMAGYAR -az identitás összeköt” rendezvényen

Miskolc - Miskolc sikeresen vett részt a „FESZTMAGYAR -az identitás összeköt” elnevezésű rendezvényen 2011. szeptember 16-18-án Budapesten, a Millenáris Parkban.

Miskolc - Miskolc sikeresen vett részt a „FESZTMAGYAR -az identitás összeköt” elnevezésű rendezvényen 2011. szeptember 16-18-án Budapesten, a Millenáris Parkban. A borsodi megyeszékhely a gasztronómia, a kézművesség, a turizmus és a kultúra területein képviseltette magát a fővárosban, ahol Miskolc „lokális hungarikumait”, helyi értékeit nagyra becsülték a megjelent érdeklődők. A miskolci standon népszerű volt a lillafüredi füstölt pisztráng, a DVTK-szelet, a miskolci pálinka és a mézeskalács. A kultúrát képviselő fellépőink sora - V. Molnár Judit operaénekes, Bellus István humorista, a Bohemian Betyars zenekar, a Szinvavölgyi Néptáncegyüttes, a Ködmön Formációs Táncegyüttes, a MŰÚT irodalmi folyóirat szerkesztői, a Bibi utazásai című könyv, és a CineFest - Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál – hűen reprezentálta Miskolc sokoldalúságát ezen a területen is.

Több látogató érdeklődött miskolci programok és szálláshelyek iránt a Tourinform-Miskolc iroda standjánál. A Millenáris Kft. jövőre is számít Miskolcra.

M.M.J.V. Polgármesteri Hivatal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!