Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.12. 16:57

Munkába álltak az új közterület-felügyelők

Miskolc - A 2011. szeptember 12-én, hétfőn a hivatali rendszerrel és jogszabályokkal ismerkedtek reggeltől-estig a Miskolci Polgármesteri Hivatal Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztályának új munkatársai.

Miskolc - A 2011. szeptember 12-én, hétfőn a hivatali rendszerrel és jogszabályokkal ismerkedtek reggeltől-estig a Miskolci Polgármesteri Hivatal Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztályának új munkatársai.Miskolc város 2011. augusztusában rendkívüli közgyűlésen döntött a közterület-felügyelők létszámának bővítéséről. A Miskolci Városőrséggel a város a szerződést felbontotta. Az okok: a 2008 novemberében megalakult városőrség évente 180 millió forintjába került a városnak, miközben hatósági intézkedésre nem volt jogosultságuk.

Miskolc város vezetése és polgármestere, dr. Kriza Ákos elmondta, a városban mindenkinek érezni kell, hogy biztonságban van, a helyes és járható út azonban az, ha az állam és az önkormányzat a közbiztonsági kérdéseket a rendőrségen és a közterület- felügyeleten keresztül kezeli, hiszen ők azok, akik hatóságként léphetnek fel.

M.M.J.V. Polgármesteri Hivatal

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!