Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.19. 10:07

Villamostender: 2 időpont

Miskolc - Szeptember 28-án és 29-én tárgyalja a döntőbizottság a villamostender ügyét.

Miskolc - Szeptember 28-án és 29-én tárgyalja a döntőbizottság a villamostender ügyét.Két ajánlattevő is jogorvoslattal élt a Közbeszerzési Döntőbizottságnál a Zöld Nyíl villamos projekt IV. jármű tender eredményével kapcsolatosan – olvashatták az Észak-Magyarországban. A projektigazgatóság most arról tájékoztatta az Észak-Magyarországot, a döntőbizottság kitűzte a tárgyalások időpontját: a Solaris kérelmével összefüggő tárgyalás 2011. szeptember 28-án, míg a Ganz-Skoda Zrt. által benyújtott jogorvoslati kérelmet szeptember 29-én tárgyalja.

Azt is megtudtuk, hogy az eredményhirdetés óta eltelt időszakban az összességében második legkedvezőbb érvényes ajánlatot benyújtó spanyol járműgyártó cég (CAF) az iratbetekintést követően előzetes vitarendezési kérelmet nyújtott be szeptember 9-én, amely vitarendezés jelenleg is folyamatban van, eredményéről a hét közepén számol be a projektigazgatóság.

Szintén a Zöld Nyíl villamos projekthez kapcsolódóan megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában (TED-adatbank) a projekt PR és kommunikációs szolgáltatásaihoz kapcsolódó két felhívás. A „Miskolc városi villamosvasút fejlesztése” tárgyú projekttel kapcsolatos médiakutatási, médiaelemzési és dokumentálási feladatok ellátására” 2011. november 4-ig, míg a projekttel kapcsolatos rendezvények szervezéséhez, lakossági tájékoztatáshoz, egyéb megjelenésekhez kapcsolódó feladatok ellátására 2011. október 24-ig lehet az ajánlatokat benyújtani.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!