Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.28. 13:32

A szívünk legmélyéből...

Miskolc - Az Észak-Magyarország is csatlakozott: székházunkba várjuk a tisztítószereket, tartós élelmiszereket.

Miskolc - Az Észak-Magyarország is csatlakozott: székházunkba várjuk a tisztítószereket, tartós élelmiszereket.

5500 segélycsomagra való adományt szeretne összegyűjteni karácsonyig a megyében a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete, adtunk hírt pénteki számunkban az „Adományozz a szíved legmélyéből” adománygyűjtő akcióról. S bár megyeszerte több mint 60 intézményben várják az adományokat, a felhívásra: jelentkezzenek azok a cégek, intézmények, amelyek vállalják, hogy kihelyezik az adománygyűjtő ládát, az Észak-Magyarország is jelentkezett, már pénteken. Arra gondoltunk, hogy olvasóink, akik eddig is érzékenyen reagáltak Segítünk akcióink felhívására, szívesen és bizalommal adják le itt, helyben adományaikat. Így mostantól székházunk földszintjének ügyfélszolgálatán munkanapokon és munkaidőben mi is fogadjuk a tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint a tartós élelmiszereket. (Mi csak a vegyiáruk és a tartós élelmiszerek gyűjtését vállatuk fel, ruhaneműt, játékot hely- és kapacitásszűke miatt nem veszünk át.)

A teli dobozokat időről időre elszállítja a Vöröskereszt, amit lapunkban fotókkal is dokumentálunk. Ha egy-egy megtelik, új gyűjtőedényt kérünk!

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!