Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.13. 16:11

DVTK - Hogy került a foci a kórházba

Miskolc - Együttműködési megállapodásra készül a DVTK és a Megyei Kórház Gyermekhaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Oszálya.

Miskolc - Együttműködési megállapodásra készül a DVTK és a Megyei Kórház Gyermekhaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Oszálya. Ennek megbeszélése céljából kereste fel a gyógyító intézményt, s annak vezetőjét, dr. Nagy Kálmánt a klub ügyvezetője, Dudás Hunor, és marketingigazgatója, Körmöndi Zoltán, két labdarúgó kíséretében csütörtökön.

A tervezet, amelyet a napokban szándékoznak aláírni, kölcsönös előnyöket taglal. Többek között a klub vállalja, hogy a bajnoki szezon minden mérkőzésére 8-8 jegyet biztosít a daganatos betegségből gyógyult gyermekek számára, félévente egyszer három, a miskolciak körében nagy népszerűségnek örvendő játékos a sajtó kíséretében meglátogatja az osztályon kezelt gyerekeket, az osztály egészségnépszerűsítő előadásokat tart a klub gyermekcsapatai számára, s az együttműködő felek kölcsönösen megjelenítik kapcsolatukat honlapjukon.

S ha már a kórházban járt a DVTK-delegáció, nem ment üres kézzel: egy transzplantáció előtt álló gyermeket labdával és focimezzel ajándékoztak meg.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!