Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.08. 13:41

Gyógyult a test, gyógyult a lélek

Miskolc - Mire jó az asztrológia, a grafológia, a virágterápia, a kineziológia vagy éppen a párnagyógyászat? Mindebből ízelítőt kaphattak azok, akik szombaton ellátogattak az Ady Endre Művelődési Központba. Hangolódj Rám! címmel rendeztek itt ezoterikus napot, ahol előadások, különféle szolgáltatások valamint kiállítás és vásár fogadta az érdeklődőket.

Miskolc - Mire jó az asztrológia, a grafológia, a virágterápia, a kineziológia vagy éppen a párnagyógyászat? Mindebből ízelítőt kaphattak azok, akik szombaton ellátogattak az Ady Endre Művelődési Központba. Hangolódj Rám! címmel rendeztek itt ezoterikus napot, ahol előadások, különféle szolgáltatások valamint kiállítás és vásár fogadta az érdeklődőket. A nap főszervezőjétől, Hetei Boglárkától megtudtuk, évente két alkalommal szervezik meg a napot, hogy az ezoterika iránt érdeklődők minden megtaláljanak egy helyen. És hogy miben segítenek a különböző ezoterikus módszerek? Boglárka szerint önismeretet adnak és választ arra, hogy egy-egy problémás élethelyzetet hogyan lehet megoldani. Azt is megtudhatjuk, milyen a fizikai és lelki állapotunk a jelenben, és mire számíthatunk a jövőben. Sokszor az egész életutunkat megmutatja.

Sokan megállnak a bejárat melletti standnál, itt ugyanis tibeti hangtálakat lehet kipróbálni és megvásárolni. Aki ügyes, rögtön meg is tudja szólaltatni azt a különös, búgó hangot, mely test és a lélek gyógyítására szolgál. Mirkóczki József, a tálak tulajdonosa lapunknak elárulja, ezek tulajdonképpen hangterápiás és meditálási eszközök. Az ősi hangot, az OM-ot lehet velük megszólaltatni. Azonban nem csak gyógyításra használható, hanem tértisztításra és ásványok feltöltésére is kiválóan alkalmas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!