Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.26. 12:45

Zöld Nyíl kivitelezési hírek: Újgyőri főtér átalakítása és közműépítés a Hegyalja utcánál

Miskolc, Diósgyőr - A Zöld Nyíl villamosprojekt előrehaladásával újabb munkálatokra és forgalmi korlátozásokra lehet számítani.

Miskolc, Diósgyőr - A Zöld Nyíl villamosprojekt előrehaladásával újabb munkálatokra és forgalmi korlátozásokra lehet számítani.

Október 26-án megkezdődik az Újgyőri főtér átalakítása a Polgármesteri Hivatal kérésére, így két sávon lehet majd kihajtani a körforgalomból Diósgyőr irányába. A munkálatok ideje alatt sávszűkítésre és a körforgalom Vasgyári út felé vezető ágának időszakos lezárására lehet számítani. A közúton közlekedők számára a javasolt terelő útvonal: Harmadik utca - Fürdő utca.

Október 27-én, csütörtökön közműépítési munkálatok miatt félpályás útlezárás kezdődik jelzőlámpás irányítással a Hegyalja út 6. számtól a Csóka utcai körforgalomig terjedő szakaszon. A korlátozás várhatóan egy hónapig lesz érvényben.

A munkálatok idejére továbbra is kérjük a miskolciak türelmét és megértését.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.


Miskolc – Üvegmozaik díszíti majd a Thököly utcai villamosmegállót: már elkezdték kiépítését.


Megsemmisíti a miskolci önkormányzat villamosok beszerzésére hozott döntését a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB): ez olvasható a bizottság honlapján.


Az Újgyőri főtér átalakításáról csütörtökön tájékoztatják a sajtót. A munkálatok még nem kezdődtek el…


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!