Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.14. 12:53

Helybe jön a színház

Abaújszántó - Bérletes színházi előadásokat szerveztek az érdeklődőknek Abaújszántón.

Abaújszántó - Bérletes színházi előadásokat szerveztek az érdeklődőknek Abaújszántón.

Bérletes színházi előadásokon vehetnek részt az abaújszántóiak a mostani évadtól. A város Petőfi Sándor Művelődési Háza korábban is szervezett színházi előadásokat, hogy helyben is színházi élményben részesülhessenek az érdeklődők, mondta az Észak-Magyarországnak Burkusné Széphalmi Imola, a művelődési ház igazgatója. Kezdeményezésüket nagy örömmel fogadták az emberek, a környék településeiről is számos érdeklődőt vonzanak az előadások. Ebben az évben az őszi-téli időszakban először kezdődött úgy az évad, hogy az érdeklődők bérletet vásárolhattak.

– Bízunk abban, hogy az ajánlott darabok felkeltik a közönség érdeklődését, s a nehéz anyagi helyzet ellenére mind több színházlátogatót üdvözölhetünk a bérletesek sorában – fogalmazott a művelődési ház vezetője, hozzátéve –, az előadásokat a Kassai Thália Színház repertoárjából válogatták. A programot támogatja az unió, az állam, valamint az Abaúj Leader Egyesület.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!