Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.07. 13:44

Íme a múlt hét legnézettebb videói a BOON-on!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg a múlt hét legjobb videóit a BOON-on!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg a múlt hét legjobb videóit a BOON-on!


Zöld Nyíl - Sínen vagyunk

Lassan befejeződnek a Zöld Nyíl villamos projekt munkálatai, és reményeink szerint nem sokára már villamossal is megközelíthetjük Felső-Majláthot. Nem felhőtlen az öröm azonban néhány diósgyőri lakó számára, akiknek ablaka alatt zakatol majd el a szerelvény. Igaz a tervek szerint csendesebb járművek fognak közlekednek az új pályaszakaszon, de egyesek szkeptikusak. Az itt élők attól tartanak, hogy lakásuk értékét is negatívan befolyásolhatják a közeli sínpárok.


Legenda - az új DVTK-film előzetese

A "DVTK - 100 év" című korábbi dokumentum-játékfilm készítőitől érkezett ez a trailer. A kísérő információ így szól: "A film az NB2-es bajnokcsapat fantasztikus meneteléséről, sikereiről szól. Extraként exkluzív interjúk színesítik a DVD-t. Megjelenés decemberben!"


Szandi, a nap szépe

Szandi szerencsi diáklány. 9 hónapja teljes az élete, hiszen azóta vannak együtt párjával, ezért a felvételeit neki küldi.


Vasas - DVTK - Fieszta

A diósgyőri szurkolók Angyalföldet is elárasztották és szüntelen buzdításukkal hozzásegítették a DVTK-t az első idegenbeli győzelemhez. A Diósgyőri VTK ezzel a 3. helyen zárta a labdarúgó Nemzeti Bajnokság első osztályának 2011/2012-es őszi idényét.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!