Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.07. 17:44

Megteremti a fejlesztés lehetőségét

Miskolc - A város számára fontos a biztonságos és hatékony energiaellátás.

Miskolc - A város számára fontos a biztonságos és hatékony energiaellátás.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport és a miskolci önkormányzat keretszerződést írt alá. A város részéről dr.Kriza Ákos polgármester, a cégcsoporttól pedig Marie-Theres Thiell, az ÉMÁSZ igazgatóságának elnöke, valamint Béres József, az ÉMÁSZ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója vett részt az ünnepélyes aktuson. Az háromoldalú együttműködési megállapodás az infrastrukturális fejlesztéseket szolgálja, de erősíti a város és a cég kapcsolatát is. A város és a cég kapcsolata nem újkeletű hiszen 2000-ben már aláírtak egy hasonló szerződést. 2006-ban azonban szétválasztották a cég értékesítési és hálózati területét, így a szerződés megújítására volt szükség. A megállapodás aláírásával az infrastruktúra továbbfejlesztését tűztük ki célul– mondta az elnök. A város számára fontos a biztonságos és hatékony energiaellátás – emelte ki Kriza Ákos.

A polgármester külön megköszönte a komoly mecenatúrát is, amit a cég Miskolcon kifejt. Reményét fejezte ki , hogy a tovább erősödik lesz a partnerség, és az elkövetkező fejlesztések alapjait is lerakták a keretszerződés aláírásával.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!