Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.12.10. 15:08

Digitális sikertörténetek

Volt kollégánk Dunder Krisztián könyvet irt: az elmúlt években online tanácsadó-digitális üzletfejlesztő- céget alapított szakember olyan érdekes üzleti könyvet tett le az asztalra, melyben magyarországi digitális sikertörténetek alapítói, jelenlegi cégvezetői mesélik el, hogyan építették fel internetes szolgáltatásaikat.

Volt kollégánk Dunder Krisztián könyvet irt: az elmúlt években online tanácsadó-digitális üzletfejlesztő- céget alapított szakember olyan érdekes üzleti könyvet tett le az asztalra, melyben magyarországi digitális sikertörténetek alapítói, jelenlegi cégvezetői mesélik el, hogyan építették fel internetes szolgáltatásaikat. Igazi esettanulmányok, melyben őszintén beszélnek az eddig elért eredményekről, fordulópontokról – mindezt olyan részletességgel, ahogyan korábban még soha nem tették.

- Biztos vagyok abban, hogy szolgáltatásaik többségével már sokan találkoztak– akár ma is használják – s most belülről is megismerhetik a történeteiket-mondja a szerző.A Digitális sikertörténetek kilenc igen sikeres cég sztoriját dolgozza fel: a Vatera,az Ingatlan.com, a Stockfresh, a Habostorta.hu, a Használtautó.hu, az IND Group, a Portfolio.hu, a Profession.hu, és a Netpincér.hu logóit láthatjuk a címoldalon.

Olyan cégeket kerestem amelyek a maguk területén piacvezetők,és magyar szakemberek építették fel,ismert és hiteles digitális márkákat hoztak létre, akár új kategóriát teremtve a piacon-mondja Dunder Krisztián.A könyv érdekessége, hogy „tegeződős” interjúk vannak benne, de hát ez természetes hiszen a hazai internet nagyjából 15 éves múltjával szinte egygenerációs üzleti döntéshozói kört alkot. A cégek sorában egy miskolci cég van az IND Group-no meg maga a szerző. Vinnai Balázs az IND cégvezetője,tulajdonosa mondja a könyvben:kevés a hazai innovatív olyan IT cég amelyik a nemzetközi piacon is valóban versenyképes, egyedi értéket állít elő.A jövőkép egyszerre borús és derűs –ezt Danóczy Balázs a Portfolio.hu alapítója mondja, hozzátéve:az internet a végén úgyis mindent legyőz,ott lesz minden eszközünkben,az életünk minden szegletében. Weiler Péter a Habostorta.hu alapítója pedig arról beszél,hogy régebben cégek évekig terveztek, fejlesztettek,majd piacra léptek, de ma ez nem így van-az új generáció nem gondolkozik ezen hanem lefordítja minden létező nyelvre a portálját és kiteszi.

Olvassuk el és tanuljunk belőlük-talán közöttük van a következő Steve Jobs-ezt pedig Bőgel György professzor írja a sztorikról-a Közép-Európai Egyetem üzleti iskolájától.Aki megfogadja a tanácsát a dunder.hu-n tud könyvet rendelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!