Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.09.11. 15:36

„Okos telefonfülke”: könyvespolc a főutcán

Miskolc - Könyvespolc a főutcán? Ahonnan az arra járók bármikor levehetnek egy könyvet, ha hoznak egy másikat cserébe?

Miskolc - Könyvespolc a főutcán? Ahonnan az arra járók bármikor levehetnek egy könyvet, ha hoznak egy másikat cserébe?

Nemsokára Miskolcon is lesznek ilyenek – tudatta a Műút folyóirat szerkesztősége, és a Kultmélyvíz civil akciócsoport közös közleménye. Közleményükben ez áll: „Az elsőt az Európa téren avatjuk szeptember 14-én, pénteken. Egy könyvespolccá átalakított telefonfülkében gyűlnek majd a könyvek: közöttük akár te olvasmányod is, amit nyugodtan becserélhetsz egy kedvesebb műre – ingyen!

A könyvcserepont népszerűsítésére flashmob akciót szervezünk – gyere 4-re az Európa térre egy könyvvel, hogy az ünnepélyes megnyitó után tömegben olvashassuk együtt végig a főutcát!” A kezdeményezés Miskolcon ugyan új, de a világ számos városában jól működik. A szervezők reménye szerint az „okos telefonfülke” kínálata mind több miskolci ember üdvére folyamatosan változik majd. ÉM

Ha szívesen csatlakozna a szervezői-előkészítői teamhez (például telefonfülke-festés, behelyezés stb., jelezze itt: [email protected])

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!