Budaörs hírei

2011.02.28. 14:49

Győzelem a Budaörs utolsó edzőmérkőzésen

<p>A végig parázs hangulatú mérkőzésen a Budaörs és a REAC csapott össze. Ezzel véget értek a felkészülési mérkőzések, jönnek a hétvégi bajnoki találkozók.</p>

Az első védelmi megingást a gyors Menyhárt megcsinálta és máris vezettek a vendégek 20 perc elteltével.
Ezután magára talált a Budaörs és a középen játszó Tüske és Roni jóvoltából sokat játszottuk a gyors szélsőinket Koóst és Kollégát.

Előbb egy Koós különleges csele utáni buktatásért megítélt büntetőt értékesített Tüske, majd egy gyors támadásunk végén Kolléga rúgott jobbról bal lábbal egy remekbe szabott gólt.

Bajnoki színvonalú harcot vívott a budaörsi csapat egy-egy labdáért

Mindkét oldalon adódott gólszerzési lehetőség, de míg mi Koós révén a Budaörs kihagyott egy büntetőt, addíg a vendéget egy korszerű támadás után kapura gurított labdájukat Csobánki vágta ki a gólvonalról.

Így a második félidőben érvényes gól nem született, de mindkét csapat számára eredményesnek és jó ráhangolónak lehet tekinteni ezt az összecsapást.

Budaörs - REAC 2 - 1 (2-1)

Budaörs, műfüves pálya - 50 néző, Vetette: Mocsári T.
Budaörs: Kozma - Csengő, Hegedüs, Csobánki, Mihályi - Horváth L.(Lászka), Farkas Á. - Kollega (Horváth Sz.), Roni (Márkus), Tüske (Szűcs P.), Koós.
Hiányzók: Csillag (pihenő), Lőrincz (sérülés), Horváth Z.(sérülés), Licspei (betegség), Pleván (sérülés).

Forrás: Budaörsi Sport Club


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!