Budapest hírei

2012.01.22. 11:48

Gyerekek az az erdők védelméért

Budapest - Gyönyörű alkotások érkeztek az ország minden részéről és határon túlról is az Ipoly Erdő Zrt. által kiírt „Otthonom az erdő” rajzversenyre. 304 intézményből 3490 rajzot küldtek a lelkes alkotók, 3 kategóriában (óvodás, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat) – tájékoztat az Ipoly Erdő Zrt. közleménye.

Budapest - Gyönyörű alkotások érkeztek az ország minden részéről és határon túlról is az Ipoly Erdő Zrt. által kiírt „Otthonom az erdő” rajzversenyre. 304 intézményből 3490 rajzot küldtek a lelkes alkotók, 3 kategóriában (óvodás, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat) – tájékoztat az Ipoly Erdő Zrt. közleménye.A rajzpályázat a természeti értékek megóvásának fontosságára, az erdő és természet szeretetére, az élőhelyek védelmére kívánta felhívni a figyelmet a gyermekek szívhez szóló rajzain keresztül.

Szakértő zsűri értékelte a gyerekek színes, vidám, részletgazdag alkotásait. A kiíró három beküldő intézményt is jutalmazott, köztük a debreceni Suza Művészeti Stúdiót; melyeket a tehetséggondozást támogató eszközökkel díjazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!