Bulvár, celeb

2008.09.14. 15:54

Gáspár Evelyn: "Élvezem, hogy szép vagyok"

<p>Megelégelte, hogy nem talál magára ruhát, ezért leadta súlyfeleslegét.</p>

Egy durcás, duci kamasz, aki szívesebben vonul el a szobájába számítógépezni, mint hogy társaságba járjon és élvezze az életet. Egy tinédzserlány, aki bő, fiús ruhákban jár, és elrejti magát mások elől. Néhány hónapja még ez jellemezte Győzike idősebb gyermekét, ám amióta sikerült lefogynia teljesen megváltozott.

– Tavasszal kezdtem el a diétát, mert úgy éreztem, itt az ideje, hogy változtassak a külsőmön. Azelőtt kizárólag farmert és bő pólókat, pulóvereket hordtam, amiket a fiúosztályon vásároltam. Bántott, hogy nem tudok kedvemre válogatni, mert a női boltok kínálatában a legnagyobb méret is akkora volt, amibe a fél combom se fér bele. Megelégeltem, hogy korlátok közé vagyok szorítva a külsőm miatt – mondta Evelyn.

Az elmúlt néhány hónapban azonban sikerült tizennyolc kilótól megszabadulnia, ami igazán látványos eredménnyel járt.

– Két mérettel kisebb ruhákat hordok, és elkezdtem sokkal nőiesebben öltözködni. Ezelőtt el sem tudtam képzelni, hogy ne nadrágot, hanem szoknyát húzzak. De ma már bátran hordok vagányabb összeállításokat. Nemrég elkezdtem lecserélni az egész ruhatáramat, amiben anyukám segített. Még fürdőruhában is szívesebben mutatkozom a strandon. Csupán néha fordul elő, hogy idétlenül érzem magam a bőrömben.

Érthető is, hogy Evelyn még nem szokta meg új külsejét, és olykor kényelmetlenül érzi magát, hiszen nagy súlyfölöslegtől szabadult meg.

– Az a legszokatlanabb, hogy folyton dicsérnek. Még nem tudok mit kezdeni a bókokkal sem, furcsa hallani, hogy azt mondják mennyire szép az arcom. Ilyenkor mindig leblokkolok és elpirulva mosolygok. De nem szeretnék itt megállni, még legalább hat kiló hátravan. Eddig tiltakoztam a sportolás ellen, semmi kedvem nem volt mozogni, de rá kellett jönnöm, hogy a problémás helyekről csak úgy tudom ledolgozni a felesleget, ha edzek is a diéta mellett.

Forrás: Netbulvar.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!