Bulvár, celeb

2008.11.13. 14:21

Carmen Electra imád pucérkodni

<p>A gyönyörű modell eleinte rendkívül szégyellős volt, mára viszont szinte zavarja a ruha.</p>

A modell ismét levetkőzik a legismertebb nyuszis magazinnak. A sztárt nyolc oldalon keresztül csodálhatják a férfi szemek a januári kiadásban. A magazin 55. születésnapját ünnepli, így Carmen lesz a hab a tortán.

A csinos színésznő először az 1996-os számban szerepelt meztelenül. Addig egyáltalán nem gondolta magáról, hogy szégyellős, viszont mikor felkérték, rettenetesen beijedt.

- Nem voltam biztos benne, hogy képes leszek rá, de nagyon sokat morfondíroztam, és kikértem néhány közeli barátom véleményét is, és úgy döntöttem, hogy nem stresszelek rajta, inkább megpróbálom mókaként felfogni.

Aztán olyan jól sikerültek a képek, hogy azóta nem jelent gondot, ha le kell dobnom a ruháimat – árulta el Carmen Electra. Olyannyira nem probléma már neki a meztelenkedés, hogy egy hollywoodi táncbemutatón egy szál szaténmelltartóban és egy kis fekete bugyiban jelent meg.

Forrás: Netbulvár.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!