Bulvár, celeb

2008.11.22. 15:05

Madonna bemutatott volt férjének

<p>Madonna az esti koncerten beintett valakinek, amivel a hírek szerint volt férjének üzent.</p>

Az amerikai popsztár és brit filmrendező férjének ügyét - Ciccone M. L. kontra Ritchie G. S. néven - csütörtökön jegyezték elő a Legfelsőbb Bíróságon "gyors" válásként. A házaspár nem jelent meg a pénteki  meghallgatáson a válóperes bíróság előtt.

A pár októberben jelentette be a nyilvánosságnak, hogy elválnak útjaik, ám a szakítás részleteit nem osztották meg a sajtóval.

Az ötvenéves Madonnának (született Louise Veronica Ciccone) és tíz évvel fiatalabb férjének közös vagyonát 525 millió dollárra (113 milliárd forint) becsülik.

A házaspárnak született egy közös gyermeke, Rocco, aki már néhány hónapos volt, amikor szülei 2000 decemberében összeházasodtak. Madonna egy korábbi kapcsolatából egy kislányt is vitt a családba, Lourdes ma már 12 éves. Az énekesnő 2006-ban magához vett egy félárva malawi kisfiút, David Bandát, akinek adoptálását idén májusban fogadták el a malawi hatóságok.

Az érdekes beintés

Egyelőre nem derült ki, hogy a pár hogyan osztozik meg a vagyonon és a gyermekeken. Mindenesetre Madonna kijelentette, hogy az Egyesült Államokban akar élni, míg férje ragaszkodik brit gyökereihez.

Madonna az esti koncerten beintett valakinek, amivel a hírek szerint volt férjének üzent.

Kapcsolódó cikkek:

  • Hivatalosan is elvált Madonna és Guy
  • Pénteken válik el Madonna
  • Kiss Ramóna egy szexistennő
  • Mel B bevezet a szex rejtelmeibe Mel B 2008.11.21.
  • Megszületett Ashlee Simpson kisfia
  • - 5perc.hu -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!