Bulvár, celeb

2010.07.06. 18:05

Ismét karambolozott George Michael, ismét őrizetbe vették

<p>Őrizetbe vették a rendőrök George Michaelt, miután a popsztár még vasárnap belehajtott kocsijával egy fotósüzletbe otthona közelében, a brit főváros kertvárosi részében, Hampstead-ben - közölte kedden a rendőrség.</p>

A 47 éves énekes ellen korábban már többször volt eljárás, mert "vezetésre alkalmatlannak állapotban" vezetett kocsit. 2007 júniusában két évre el is tiltották a vezetéstől.

A Scotland Yard keddi közleménye szerint "vasárnap kora reggel érkeztek a baleset helyszínére a járőrök, akik őrizetbe vettek egy 40-es éveiben járó férfit, mert nem volt abban az állapotban, hogy autót vezethetett volna". A közlemény szerint "a gyanúsítottat bevitték a rendőrségre, később pedig óvadék ellenében szabadon engedték."

Sokadjára okozott bajt

Az AFP megkereste George Michael szóvivőjét, ő azonban nem volt hajlandó kommentálni a hírt. Az énekest egyébként 2007-ban ittas vezetés miatt két évre eltiltották a vezetéstől, miután 2006-ban az autója kormányára bukva találták meg. Michael azt állította, hogy fáradt volt és gyógyszert vett be.

Tavaly augusztusban ismét őrizetbe vették és kihallgatták, miután az énekes autójával összeütközött egy teherautóval Angliában. A teherautó sofőrje az egyik brit napilapnak akkor azt mondta: az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy eleinte azt hitte, a másik jármű vezetője bizonyára meghalt. De amikor megnézte, életben volt, ugyanakkor teljesen zavartnak tűnt, és állítólag fogalma sem volt arról, hogy mi történik körülötte. George Michael ellen nem emeltek vádat ebben az ügyben.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!