Bulvár, celeb

2010.09.13. 10:07

Íme a múlt hét legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Utánajártunk, hogyan készül a nyí­rségi töltöttkáposzta. Egy igazi Jacko-táncost láthattak a VIII. Más7- Mezon napok elnevezésű rendezvényen. Megkérdeztük, hogyan válasszunk melltartót. Herczeg András értékelte a Győri ETO FC - DVSC-TEVA mérkőzést. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legnézettebb videóit Hajdúban!

Így készül nyí­rségi töltöttkáposzta

 
 

Nézze meg, hogyan készül a nyí­rségi töltöttkáposzta!

 

Jacko- tánc a belvárosban

 
 

Egy igazi Jacko-táncost láthattak hétfőn délután a VIII. Más7- Mezon napok elnevezésű rendezvényen az érdeklődők. Tersányi Csaba Aurél - aki szüleinek hatására korán elkezdett rajongani a más elhunyt popsztárért- táncolt egy Jacko összeállí­tást a debreceni Batthyány utcán. Sikerült egy fiatal tehetséget is bevonnia előadásába - aki mondjuk úgy, nem őszintén próbálkozott a tánclépések alsajátí­tásával.

 

Hogyan válasszunk melltartót?

 
 

Az, hogy mit vesz fel egy nő, nagyon fontos. Ám legtöbbször érdekesebb az, hogy mi van a ruha alatt - vagyis a ruha és a test között - különösen mell-tájékon.

 

Herczeg András a Győri ETO FC - DVSC-TEVA mérkőzésről

 
 

Nézze meg, hogyan vélekedik Herczeg András a Győr-DVSC meccsről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!