Bulvár, celeb

2010.11.24. 16:04

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Az Érzéki csalódás, a új Harry Potter-film, a Machete, a Poézis - Mégis szép az élet és a Szerelmes lettem című filmek várják a mozifanatikusokat.</p>

Érzéki csalódás

(Ilusiones ópticas/Optical Illusions)

 

Színes, feliratos, chilei-francia-portugál vígjáték, 105 perc, 2009.
16+
Dolby Digital

rendező: Cristián Jiménez
forgatókönyvíró: Cristián Jiménez, Alicia Scherson
zeneszerző: Cristóbal Briceno
operatőr: Inti Briones
producer: Cyriac Auriol, Bruno Bettati, Ignacio Eyzaguirre
vágó: Galut Alarcón, Isabela Monteiro de Castro
szereplő(k): Ivan Alvarez de Araya (Juan), Gregory Cohen (David), Eduardo Paxeco (Rafa), Paola Lattus (Manuela), Álvaro Rudolphy (Gonzalo)

Bemutató dátuma: 2010. november 25. (Forgalmazó: Cirko Film)

Egy mérnököt elbocsátanak, és munkanélküli továbbképzésre küldik. Egy áruházi biztonsági őr beleszeret egy gazdag nőbe, aki rendszeresen lop. Egy látását részben visszanyerő férfi úgy érzi, hogy vakon teljesebb volt az élete. Három férfi, három sors és - habár a kezükben lenne az irányítás - egyik sem tud uralkodni az érzelmei felett. Minden valótlannak tűnik, minden csak érzéki csalódás.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)

 

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 146 perc, 2010.
12+

rendező: David Yates
forgatókönyvíró: Steve Kloves
zeneszerző: Alexandre Desplat
operatőr: Eduardo Serra
producer: David Barron, David Heyman
vágó: Mark Day
szereplő(k): Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Bill Nighy (Rufus Scrimgeour), Alan Rickman (Severus Snape), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Tom Felton (Draco Malfoy), Michael Gambon (Albus Dumbledore)
szinkronhang: Gacsal Ádám (Harry Potter magyar hangja), Szabó Luca (Hermione Granger magyar hangja), Berkes Bence (Ron Weasley magyar hangja), Forgács Péter (Lord Voldemort magyar hangja), Balázs Ági (Bellatrix Lestrange magyar hangja), Harsányi Gábor (Rufus Scrimgeour magyar hangja), Tahi Tóth László (Severus Snape magyar hangja), Csifó Dorina (Ginny Waesly magyar hangja), Haás Vander Péter (Lucius Malfoy magyar hangja)

Bemutató dátuma: 2010. november 25. (Forgalmazó: Intercom)

Magukra maradtak: Harry, Ron és Hermione tanárai és legfőképpen Dumbledore segítsége nélkül vág neki a nagy feladatnak. Voldemort halhatatlanságának titka nyomába erednek, fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a rejtélyes horcruxokat.

A sötét erő nem kíméli őket, de az egész varázsvilágot sem. Bekövetkezik a legrosszabb, kitör a háború, a halálfalók Roxfortot és a Mágiaügyi Minisztériumot is az uralmuk alá hajtják. Bármerre járnak, a borzalom követi őket. És mindenütt Harry Pottert keresik, hogy a Nagyúr elé vigyék a fiút élve.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Machete

 

Színes, feliratos, amerikai akciófilm, 105 perc, 2010.
18+

rendező: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis
forgatókönyvíró: Robert Rodriguez
operatőr: Jimmy Lindsey
producer: Elizabeth Avellan, Aaron Kaufman, Iliana Nikolic
vágó: Rebecca Rodriguez
szereplő(k): Danny Trejo (Machete), Michelle Rodriguez (Luz), Jessica Alba (Sartana), Steven Seagal (Torrez), Robert De Niro (McLaughlin), Lindsay Lohan (April Benz), Rose McGowan (Cherry Darling), Don Johnson (Stillman), Cheech Marin (Benito del Toro), Jeff Fahey (Michael Benz)

Bemutató dátuma: 2010. november 25. (Forgalmazó: Budapest Film)

Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Poézis - Mégis szép az élet

(Shi/Poetry)

 

Színes, magyarul beszélő, dél-koreai filmdráma, 139 perc, 2010.
16+

rendező: Chang-dong Lee
forgatókönyvíró: Chang-dong Lee
operatőr: Hyun Seok Kim
vágó: Hyun Kim
szereplő(k): Jeong-hee Yoon (Mija), Da-wit Lee (Jongwook), Nae-sang Ahn (Kibum apja), Hira Kim (M. Kang), Yong-taek Kim
szinkronhang:Szabó Éva (Mija), Berkes Bence (Jongwook), Kajtár Róbert (M. Kang)

Bemutató dátuma: 2010. november 25. (Forgalmazó: Mokép)

Mija Yang öntudatos nagyi, aki napjaink Dél-Korájában él, és élete abból áll, a vele együtt két férfinak megpróbálja gondját viselni. Egyikük idős ember, aki egy agyvérzést követően abszolút nem tud gondoskodni magáról, a másik pedig unokája, Yang Mijas, aki teljesen magába zárkózik, és csak ebédnél hajlandó mutatkozni. A napi rutin lassan teljes apátiába taszítja Mija életét, egészen addig, míg el nem látogat egy költészeti kurzusra, és el nem kezd verseket írni.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Szerelmes lettem

(Io sono l amore)

 

Színes, feliratos, olasz filmdráma, 120 perc, 2009.
16+
Dolby Digital

rendező: Luca Guadagnino
forgatókönyvíró: Luca Guadagnino, Barbara Alberti, Ivan Cotroneo, Walter Fasano
zeneszerző: John Adams
operatőr: Yorick Le Saux
producer: Luca Guadagnino, Marco Morabito, Tilda Swinton
vágó: Walter Fasano
szereplő(k): Tilda Swinton (Emma Recchi), Edoardo Gabbriellini (Antonio Biscaglia), Flavio Parenti (Edoardo Recchi Jr.), Alba Rohrwacher (Elisabetta Recchi), Pippo Delbono (Tancredi Recchi)

Bemutató dátuma: 2010. november 25. (Forgalmazó: Szuez Film Kft.)

A gazdag milánói család sarja, Edo egy étterem megnyitásáról álmodozik, melyet barátjával, Antonióval, a megnyerő és tehetséges séffel közösen vinne. Kettejük ígéretes együttműködése és egyben a családi béke akkor bomlik meg, amikor Antonio és Edo édesanyja szenvedélyes viszonyba bonyolódik.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!