Bulvár, celeb

2010.12.14. 15:21

Videó: Bud Spencer üzent a magyaroknak!

<p>Önéletrajzi könyvének megjelenése alkalmából a pofonok és a hagymásbab nagymestere a magyar rajongóknak is üzent.</p>

Bud Spencer saját bevallása szerint nagyon szereti Magyarországot, hiszen sok szép emlék köti ide. Itt játszotta élete legizgalmasabb vízilabda meccsét, és sok barátja is van kis hazánkban.

Nagy nemzetnek tart bennünket, melynek sok köszönettel tartozik. Ezt a szót magyarul is megtanulta.

Nézze meg a videót:


Az üzenet nem vélatlenül látott most napvilágot. Van némi reklámszaga, mivel a napokban jelent meg Bud Spencer önéletrajzi könyve magyar fordításban Különben dühbe jövök címmel.

Meghökkentően őszinte önéletrajz a hagymásbab és a pofonok nagymesterétől
Bár westernfilmek hőseként ismerte meg a nagyvilág, Carlo Pedersoli sokkal több ennél: forgatókönyvíró, producer, úszóbajnok, olimpikon. Miután aláírta első hollywoodi szerződését, utolsó vízilabda-mérkőzését a magyar válogatott ellen vívta. Könyvében az immár 81 éves színész, akit 1991-ben a Time a leghíresebb olasznak nevezett, megható öniróniával mesél gyermekkoráról, a sportolóként töltött évekről, arról, hogy hogyan került bele szinte véletlenül a filmek világába, barátságáról Mario Grottival, azaz Terence Hillel, a tengerentúli élményeiről és végül visszatéréséről Rómába. Ki ne ismerné a Nincs kettő négy nélkül, a Kincs ami nincs, a Bombajó bokszoló című filmeket vagy a legendás Piedone-sorozatot! Most eljött az idő, hogy megismerjük az embert a pofonok mögött!

 


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!