Bulvár, celeb

2011.03.26. 10:30

Fekete Pákó elbukott a magyarságvizsgán - Bors

<p>Fekete Pákó csütörtökön első ízben veselkedett neki a magyar állampolgársági vizsgának, de nem utoljára: a bizottság visszatapsolta. Az elszánt dalnok nem csügged: pótvizsgázik magyarságból.</p>

A férfi a Borsnak azt mondta, tíz Magyarországon töltött év után elérkezettnek látta az időt, hogy megszerezze az állampolgárságot. Mint fogalmazott, egy hónapon át készült, tisztességesen átnézte a tankönyvet. Az élettársa segített a tanulásban, kikérdezte tőle a leckét.

A vizsga szünetében a vécé rabja lett

Pákó a Borsnak azt mondta, először a népvándorlásról beszélt, utána pedig az Állami Számvevőszék feladatairól és működéséről. Ez utóbbiról nem sokat tudott ugyan, de a mentőkérdésre, István király uralkodására - állítása szerint - briliáns feleletet adott. "Hiába vagyok kívülről fekete, az ereimben - úgy érzem - már magyar vér folyik. Belül már magyar vagyok". A nigériai nótafa egyébként a vizsga szünetében a vécé rabja lett, mert nem vette észre, hogy az ajtó gombnyomással nyitható. Kétségbeesett dörömbölését szerencsére meghallotta egyik társa, és kiszabadította.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!