Bulvár, celeb

2011.03.11. 14:52

Ötödik sebességbe kapcsolnak: Halálos iramban 5.

<p>Jön a Halálos iramban folytatása! Egy igazán látványos és izgalmas akciófilm, melyben Vin Diesel és Dwayne "The Rock" Johnson összecsap!</p>

Vin Diesel saját, majdnem 20 millió követővel rendelkező Facebook -oldalán mutatta be új filmjének, a Fast Five -nak, azaz a Halálos iramban 5. részének az előzetesét. A Halálos iramban: Ötödik sebesség magyar címmel rendelkező akciófilmet, melyben Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster és pár további ismerős arc mellett Dwayne Johnson is feltűnik majd, Amerikában április 29-én, Magyarországon május 5-én mutatják be.

Halálos iramban: Ötödik sebesség


Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) ezúttal a brazil utcai versenyek sűrűjébe keverednek bele, miután elmenekültek az Államokból. Rióban sem könnyű az élet számukra, mivel egy korrupt üzletember a vérüket akarja. Elvállalnak egy veszélyes melót, amire össze kell szedniük egy profi utcai autóversenyzőkből álló csapatot a régi ismerősökből. Eközben pedig a kemény Luke Hobbs (Dwayne "The Rock" Johnson) szövetségi ügynök azon van, hogy a bűnösségük elől elmenekült Briant és Domot elkaphassa, és bírósság elé állíthassa őket az Államokba.


Halálos iramban 5.

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német akcióthriller, 101 perc, 2001, 12+

rendező: Rob Cohen
író: Gary Scott Thompson
forgatókönyvíró: Gary Scott Thompson, Erik Bergquist, David Ayer
operatőr: Ericson Core
jelmeztervező: Sanja Milkovic Hays
producer: Neal H. Moritz
executive producer: John Pogue, Doug Claybourne
látványtervező: Waldemar Kalinowski
vágó: Peter Honess

Szereplők: Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O Conner), Michelle Rodriguez (Letty), Rick Yune (Johnny Tran), Matt Schulze (Vince), Chad Lindberg (Jesse), Jordana Brewster (Mia Toretto), Ted Levine (Tanner őrmester), Vyto Ruginis (Harry),
Dwayne "The Rock" Johnson (Luke Hobbs)


Kapcsolódó videók - A legújabb filmek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!