Bulvár, celeb

2011.05.21. 12:48

Véget ért Vilmos és Catherine nászútja

<p>Hazatért a nászútról Vilmos herceg és felesége, Catherine hercegnő - közölte szombaton a St James palota szóvivője, aki azt is megerősítette, hogy a fiatalok a Seychelles-szigeteken töltötték a tíznapos vakációt.</p>

A Daily Mail című napilap már az esküvő után megírta, hogy a pár az Indiai-óceánon fekvő szigetekre utazik, hogy egy luxusvillában tölse a mézesheteket, ám az udvar akkor még nem erősítette meg az információt.

Cambridge hercege és hercegnője "maradéktalanul élvezte az együtt töltött időt, és hálásak a Seychelles-szigetek kormányának, hogy segítettek abban, hogy a nászútjuk ilyen emlékezetes és különleges tíz nap legyen" - közölte Vilmos herceg hivatala.

A fiatalok április 29-én házasodtak össze, ám nem indultak utána rögtön nászútra, csak a hétvégét töltötték egy - közelebbről meg nem nevezett - nagy-britanniai helyszínen. A házasok ezután visszatértek walesi otthonukba, Anglesey-be, ahol Vilmos herceg néhány napra felvette a munkát a királyi légierő mentőhelikopter-bázisán. Végül május 10-én jelentette be a St James palota, hogy a fiatalok elutaztak a nászútjukra.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!