Bulvár, celeb

2011.06.10. 16:39

Clooney kedvese esküdne, csak nincs aki elvegye

<p>Elisabetta Canalis nem túlságosan magabiztos. Nem régen egy nyilatkozatában állította, hogy még nem akar megesküdni kedvesével, George Clooney-val. Most azonban házasodna, de jelenleg nincs kivel.</p>

Clooney barátnője Elisabetta egy olasz magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy hisz a házasság szent kötelékében és idővel szeretne megházasodni. Azonban most még nem érzi magát készen egy ilyen fontos döntés meghozatalára. Ez nem azt jelenti, hogy kétségei lennének kedvese, George Clooney iránt táplált érzelmeivel kapcsolatban, csupán most így érzi jól magát - mondta a filmsztár barátnője.

Most azonban úgy néz ki, hogy Elisabetta mégis tudja, hogy mit akar. Kézzel-lábbal esküdne kedvesével, azonban most Clooney nem akar. Korábban azt nyilatkozta a hollywoodi színész, hogy esze ágában sincs megesküdni. 1989 és 1993 között már volt házas, jelenlegi kapcsolata pedig 2009 óta tart.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!