Bulvár, celeb

2012.06.13. 14:32

Sebestyén Balázs: Bereczki egy öncélú ripacs

Kíméletlenül kivesézte A Szépségkirálynő című műsort a Class FM reggeli műsorvezetője. Balázs elsősorban Bereczki Zoltánt pécézte ki, akinek szereplését különösen komikusnak találta.

Kíméletlenül kivesézte A Szépségkirálynő című műsort a Class FM reggeli műsorvezetője. Balázs elsősorban Bereczki Zoltánt pécézte ki, akinek szereplését különösen komikusnak találta.Nem teszik zsebre a TV2-ben azt a kritikát, amit a konkurens csatorna sztárműsorvezetőjétől kedd reggeli rádióműsorában kaptak. Sebestyén Balázs a Class FM ébresztőműsorában Kasza Tiborral beszélgetett a 2012-es szépségkirálynő-választásról. A szombat este sugárzott gála egészét kisstílűnek, a sztárvendégként fellépő Bereczki Zoltán előadását ezen belül is a mélypontnak látta. Balázs nem először alázta nyilvánosan a musicalszínészt: tavaly nyáron ugyancsak élő adásban küldte pszichológushoz, mert szerinte rendellenes módon megviselte, hogy második lett a Nagy duett versengésében. Most sem volt kíméletes.

– Ezen a műsoron valaki baromi jól keres, tök nagy mutyi az egész, de hogy ez nem való képernyőre, az biztos – kezdte erős felütéssel Balázs. – Tibi, te nem akartál előtérbe kerülni a lányok rovására, nem úgy, mint Bereczki, aki erős karcsapásokkal lökött félre mindenkit, aki kitakarta. Szenzációs volt. Méla undorral az arcán – ezzel a nagyon fura erőltetett foltos borostával – lökött félre mindenkit, aki kitakarta. Gyűlölte a lányokat, hogy egy pillanatra is elveszik azt a háromperces, fantasztikus lehetőséget. Nehogy már őt egy lány, akikről egyébként az egész szólt, kitakarja.

Folytatás a borsonline.hu oldalon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!