Bulvár, celeb

2012.09.22. 10:36

Titkos betegségtől szenved Angelina Jolie

Úgy tűnik fény derülhet a népszerű színésznő karcsú alakjának titkára. Sajnos nem az egészséges étkezés, hanem egy betegség miatt ilyen vékony a híresség.gy tűnik fény derülhet a népszerű színésznő karcsú alakjának titkára. Sajnos nem az egészséges étkezés, hanem egy betegség miatt ilyen vékony a híresség.

Úgy tűnik fény derülhet a népszerű színésznő karcsú alakjának titkára. Sajnos nem az egészséges étkezés, hanem egy betegség miatt ilyen vékony a híresség.gy tűnik fény derülhet a népszerű színésznő karcsú alakjának titkára. Sajnos nem az egészséges étkezés, hanem egy betegség miatt ilyen vékony a híresség.A National Enqurier magazin információi szerint Angelina Jolie hepatitis C-től szenved, ennek következménye az, hogy Jolie gyakran csontsoványnak és sápadtnak tűnik. Az újságnak a színésznő egyik régi barátja nyilatkozott, aki elmondta a celeb akkor szedte össze a betegséget, mikor fiatal korában drogokkal próbálkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!