Bulvár, celeb

2015.04.05. 14:09

Vallottak a nyuszilányok, nem is olyan mesés a Playboy

Holly Madison elmesélte, hogy az élet a Playboy-villában közel sem olyan rózsás, mint azt sokan hiszik. Azt is bevallotta, hogy Hugh Hefner mellett öngyilkos akart lenni. Egy másik lány névtelenül mesélte el tapasztalatait az egyik nyuszis klubról.

Holly Madison elmesélte, hogy az élet a Playboy-villában közel sem olyan rózsás, mint azt sokan hiszik. Azt is bevallotta, hogy Hugh Hefner mellett öngyilkos akart lenni. Egy másik lány névtelenül mesélte el tapasztalatait az egyik nyuszis klubról.

Kiderült, hogy a villalányok heti 256,000 forintnyi dollárt kaptak, hogy fedezzék kiadásaikat. Hugh kedvenc nyuszija pedig még egy Porsche-t is kapott, valamit egy házi majmot (gyereket szeretett volna, a Playboy vezér ezzel vidította fel). A mesés anyagiakhoz azonban durva szabályok is társultak. Az egész annyira lehangoló volt, hogy miután Holly elvesztette az identitását és az önértékelését, egyik alkalommal megpróbált öngyilkos lenni a fürdőkádban. Két nagyon durva szabályt említett: nem lehetett vendégeket fogadni és 9 óra után kijárási tilalom volt. A megrázó történetét most egy könyvben is kiadta.

Egy másik lány névtelenül az alábbiakról számolt be:

1982-ben, 24 évesen a Playboy Club-ban dolgozott Manchesterben. Hugh Hefnernek nagyon konkrét elképzelése volt arról, hogy hogyan kell kinéznie egy ilyen klubnak, ami rengeteg szabály betartásával járt. A szerződésük szerint a lányoknak a váltás előtt egy órával már beöltözve kellett készen állniuk az öltözőben, erre az időszakra azonban nem kaptak pénzt. A hosszú hajú lányoknak kötelező volt a göndörítés, a teljes smink pedig mindenkire vonatkozott. A csavarók után jöhetett egy kis körömlakk, majd belebújtak a nyuszijelmezbe.

A megjelenésüket "nyuszimamák" ellenőrizték, ha nem ütötték meg az elvárt szintet, az egész készülődést újra kellett kezdeni. Addig nem kaptak órabért, amíg nem voltak színpad-kompatibilisek. Egy másik nagyon szigorú szabály az volt, hogy senki sem vihette haza őket azok közül, akik aznap este a szórakozóhelyen tartózkodtak. Ha valakit mégis rajtakaptak, azonnal kirúgták. A club nem biztosította a hazautat, ami óriási problémát jelentett azoknak a lányoknak, akik tömegközlekedéssel jártak, mivel általában hajnali 4-kor végeztek és meg kellett várniuk az első reggeli buszt. Ezzel ki voltak szolgáltatva az arra kóborló részegek zaklatásának. A taxi szóba sem jöhetett, mindenki próbált spórolni. A borravalókat a közösbe dobták és egyenlően osztották el azok között, akik aznap este dolgoztak. Erről persze az "adakozók" mit sem tudtak, ők azt hitték, az egészet a kiszemelt szépséges lány kapja meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen, akár mobiltelefonról is hívható 116-123 telefonszámot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!