Bulvár, celeb

2017.02.08. 10:43

Prostituáltak között halt meg egy ukrán pap

Ukrajna - Egy vérrög okozta a halálát az ukrán pravoszláv egyház protoiereusának, amikor éppen ledér hölgyek társaságában múlatta az időt egy szaunában.

Ukrajna - Egy vérrög okozta a halálát az ukrán pravoszláv egyház protoiereusának, amikor éppen ledér hölgyek társaságában múlatta az időt egy szaunában.

A halálesetet a Kijevhez tartozó Brovari egyik szórakozóhelyének alkalmazottai jelentették a rendőrségnek. A biztonsági kamerák felvételei alapján megállapították, hogy a kijevi egyházmegye klérikusa néhány könnyűvérű hölgy társaságában belép az egyik szaunába, ahol a személyzet később rátalált a holttestére.

A boncolás során kiderült, hogy a 26 éves Ioann Kornuta természetes halállal hunyt el: egy vérrög miatt megállt a szíve. A videofelvételen az is látszik, hogy a hölgyek sietve távoztak az intézményből, magára hagyva az egyházi férfiút. Később kiderült, hogy a pap számos értéktárgyát is magukkal vitték, köztük értékes mobiltelefonját és az arany nyakláncát.

Mivel a halál körülményeire tekintettel nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet. A lopás tárgyában egyelőre nem indítottak eljárást, de a hölgyeket keresik, hogy tanúként hallgassák meg őket.

Az esettel kapcsolatban a kijevi egyházmegye vezetősége nem kívánt nyilatkozni – írja a vallási ügyekkel foglalkozó Relihija v Ukrajini hírportál.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!