Bulvár, celeb

2017.06.03. 13:10

Kiderült, hogy nem jó ötlet darázsfészket dugni a vaginába

Meglepő tényleg, de egy szakember szerint nem egészséges darázsfészket dugdosni a női nemiszervbe. Máris eláruljuk, hogy miért!

Meglepő tényleg, de egy szakember szerint nem egészséges darázsfészket dugdosni a női nemiszervbe. Máris eláruljuk, hogy miért!

Persze előtte mindenkiben felmerül a kérdés: egyáltalán minek dugnánk darázsfészket a vaginába? Hihetetlen, de az utóbbi időben nagy egészség trend lett a dologból - no itt nem a hagyományos darázsfészkekre kell most gondolni, hanem az úgynevezett tölgygubacsokra. A rovarok által előidézett gubacsok általában a növényben fejlődő lárva, vagy az ott élő kifejlett egyed által kibocsátott kémiai anyagok hatására jönnek létre. Az utóbbi időben az a közhiedelem terjedt el, hogy a gubacsok felhelyezés után vagy lenyelve segítenek megszüntetni a kellemetlen szagokat, és újra feszessé teszik a vaginát.

Ám a szakember, Dr. Jen szerint ez nincs így - ráadsául a darázsfészek-készítmények szárítják a nemi szervet, elpusztítják a nyálkahártyát, és növelik a sebesedés és az elfertőződés veszélyét.

Na, most már ezt is tudjuk.

Forrás: borsonline.hu.


Kim Anami, a vagina-fitness nagyasszonya úgy gondolja, minden nőnek érdemes rendszeresen edzenie a hüvelyizmait. Ő konkrétan már úgy megedzette őket, hogy több kilós tárgyakat emelget a vaginájával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!