Bulvár, celeb

2017.07.21. 08:30

"Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban" - Visszavonul egy időre Kozso

Budapest - <a href="/video-termeszetes-dolog-hogy-a-balatonban-vannak-delfinek-fura-interjut-adott-kozso/3555935" target="_blank">Kozso nemrégiben igen furcsa interjút adott a Mokkának Tihanyban</a>. Az énekes nem kicsit volt felpörögve, szinte érthetetlenül és összefüggéstelenül zagyvált a kamera előtt - amit pedig a leginkább felkapott az internet, az a Balatonban élő delfinekre vonatkozó kijelentése volt. Ám Kozso szerint mindenki félreértette őt.

Budapest - Kozso nemrégiben igen furcsa interjút adott a Mokkának Tihanyban. Az énekes nem kicsit volt felpörögve, szinte érthetetlenül és összefüggéstelenül zagyvált a kamera előtt - amit pedig a leginkább felkapott az internet, az a Balatonban élő delfinekre vonatkozó kijelentése volt. Ám Kozso szerint mindenki félreértette őt.

Ő ugyanis csak viccelt, amikor azt mondta: - Természetes dolog, hogy a Balatonban vannak delfinek! És ez a világ legjobb dolga!

– Láttam, hogy sokan azt kérdezik, mit szedek, mitől pörgök ennyire. Nem szedek semmit, nem ittam alkoholt, egyszerűen jó volt a kedvem. Már ez is baj? Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban, ez csak egy kis vicc akart lenni - mondta Kozso a Blikknek, majd hozzátette: – Szomorú, hogy én bármit tehetek, abban a rosszat keresik az emberek. Elkönyveltek valamilyennek, és ha megfeszülök sem látják be, hogy nem vagyok én rossz. Szerda este jelenésem lett volna valahol, de már oda sem mentem el. Nem akarom kitenni magam annak, hogy mindenki faggasson, kérdezgessen, aztán persze úgysem hisznek nekem. Egy jó időre visszavonulok a szerepléstől, persze a koncertjeimet nem mondom le.

Forrás: blikk.hu


[related-post post_id="3555935"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!