Bulvár, celeb

2017.11.23. 13:34

Uh, ilyen van? Akkora orgazmusa volt a 29 éves férfinak, hogy megvakult a fél szemére (18+)

Nagy-Britannia - Úgy tűnik, már az sem jó, ha túl jó valami. Ki hitte volna, hogy ilyen mellékhatása lehet egy igazán jó szexnek?

Nagy-Britannia - Úgy tűnik, már az sem jó, ha túl jó valami. Ki hitte volna, hogy ilyen mellékhatása lehet egy igazán jó szexnek?

A 29 éves férfi azért került a kórházba, mert a fél szemére megvakult egy kiadós orgazmus után. Elmondása szerint egy igen intenzív szexuális együttlét okozta a vakságot. Az orvosok megvizsgálták, és kiderült, hogy bizony igaza van: az lehetett a gond, hogy a férfi túlságosan visszatartotta a lélegzetét és megfeszítette az izmait az intim együttlét során, ami miatt elpattant egy ér a szemében, a vérrög pedig blokkolta a látását. Szerencsére sok teendő nem volt a dologgal, ugyanis 24 óra múlva a dolog magától megoldódott, a férfi látása pedig visszatért.

Kiderült, sok férfi direkt tartja vissza a lélegzetét szex közben: egyrészt ezzel késleltetik az orgazmust, másrészt növeli is az orgazmus intenzitását - ám az eset is bizonyítja, hogy bizony okozhat problémákat ez a dolog.

Forrás: mirror.co.uk


[related-post post_id="3688806"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!