Bulvár, celeb

2018.01.18. 15:04

Nem volt jó ötlet a robbanós cukorka... - Ezek voltak 2017 legbizarrabb szexbalesetei (18+)

Az orvosok már mindent láttak... Ugye? Nos, ezeknél az eseteknél még az ő szemöldökük is felszaladt. A Woman s Health összegyűjtött néhány igen kínos, és meglehetősen bizarr szexbalesetet a kórházi dolgozók beszámolóiból.

Az orvosok már mindent láttak... Ugye? Nos, ezeknél az eseteknél még az ő szemöldökük is felszaladt. A Woman s Health összegyűjtött néhány igen kínos, és meglehetősen bizarr szexbalesetet a kórházi dolgozók beszámolóiból.

Az egyik legbizarabb eset talán az a listán, amikor egy nő botladozott be a kórházba a párjával, és fájdalmakra panaszkodott az ágyéki tájékon. A kórházi dolgozók elmondása szerint úgy ugrált egyik lábáról a másikra a nő, mint egy három éves, akinek nagyon ki kell mennie a mosdóba. Kiderült, hogy a pár, akinek nemrégiben született gyermekük, sok idő után végre össze tudtak bújni, és úgy döntöttek, feledhetetlenné teszik az éjszakát... egy kis robbanó cukorkával. Talán azt hitték, hogy a pattogó édesség majd érzéki örömököt fog okozni a vaginában, de a valóságban szörnyű fájdalmat és irritációt okozott az érzékeny területen. A sérülések szerencsére nem voltak súlyosak.

Hasonló kellemetlen élményben volt része egy másik hölgynek, akit orálisan elégített ki a párja... nem sokkal azután, hogy extrém csípős szószt evett. Mondani sem kell, alaposan felpaprikázta az éjszakát a dolog, annyira, hogy a nő kisebb égési sérüléseket szerzett.

Ám a férfiak sem maradtak sérülések nélkül: az egyikük sebes és gyulladt pénisszel érkezett a kórházba. Kiderült, hogy a partnerének fogszabályzója volt, és annyira belemelegedett az orális kényeztetésbe, hogy teljesen felsebezte több helyen a hímtagot. Ám az emberi száj teli van bacikkal, és így aztán nem is csoda, hogy elfertőződött alaposan a szerv.

Ezentúl persze bőven akadtak testnyilásokba került idegen tárgyak is. Volt, hogy teniszlabdát, volt hogy egész krumplit kellett kivenniük a kórházban valakinek az ánuszából.


[related-post post_id="3730788"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!