Ajak

2023.03.18. 09:10

Kicsordultak a könnyei Lékai-Kiss Ramónának

Gubik Petra egymás után a második vasárnap is napi győztes lett a Sztárban Sztárban.

Gubik Petra Rúzsa Magdi dalával aratott hatalmas sikert

Forrás: Origo, Major Kata

Tökéletes, 50 pontos produkciójával mindenkit elvarázsolt az ajaki színésznő, Gubik Petra, aki Rózsa Magdi bőrébe bújt. Az előadása után felrobbant a stúdió, állva tapsolt a zsűri és a közönség is.

A borsonline.hu cikke is megerősíti, hogy szívét-lelkét beletette a produkcióba Gubik Petra és nem csak külsőleg, de hangban is olyan tökéletesen hozta Rúzsa Magdit, hogy kész varázslat volt. Lékai-Kiss Ramóna teljesen az előadás hatása alá került, meg is könnyezte.

– Még a szünetben is remegtem, remegett kezem-lábam – árulta el Gubik Petra. – Annyira benne voltam, annyira izgultam! Bárkit kapok, mindig a legjobbra törekszem, de ez a dal különösen fontos volt nekem! Így nagyon örülök annak, hogy a Magdival is ilyen sikert arattam, és főleg azért, hogy megírta ezt a dalát anno, mert nem gondoltam volna álmomban sem, hogy én ezt majd egyszer így ilyen miliőben előadhatom. A nézőknek is nagyon szépen köszönöm, hogy szavaztak rám, hogy néztek bennünket, és tartsanak velünk a jövőben.

KM


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!