Debrecen hírei

2012.11.04. 10:46

A sereghajtó, eddig nyeretlen dunántúliak érkeznek a Hódosba

Futsal. A férfi futsal NB I. 9. fordulójában hazai pályán meccsel a jelenleg a tabella hetedik helyén álló DEAC. Az előző fordulóban az Aramissal 3-3-as döntetlent játszó alakulat most a pontvadászatban utolsó veszprémiekkel csap össze.

Futsal. A férfi futsal NB I. 9. fordulójában hazai pályán meccsel a jelenleg a tabella hetedik helyén álló DEAC. Az előző fordulóban az Aramissal 3-3-as döntetlent játszó alakulat most a pontvadászatban utolsó veszprémiekkel csap össze. Az FC Veszprémnek ebben a szezonban még nincs győztes meccse, a 8. fordulóban otthoni környezetben 4-2-re kikaptak az üllői Cső-Montage BFK gárdájától. A két együttes mérkőzésére november 5-én, hétfőn 18.30-kor kerül sor a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.

A másik NB I-ben szereplő hajdúsági egylet, az MVFC-Berettyóújfalu 9. körben esedékes UTC Futsal Team Szeged elleni ütközetét december 12-én, szerdán 19 órától rendezik. HBN-VL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!