Debrecen hírei

2013.03.14. 11:56

A presztízs a tétje a Debrecen elleni zárómeccsnek

A Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabda-csapata szombaton este fejezi be az alapszakaszt.

A Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabda-csapata szombaton este fejezi be az alapszakaszt.Elérkezett az alapszakasz utolsó mérkőzéséhez az amatőr női bajnokságban a Nyíregyházi FSE-NYKS, amely a Keleti csoport harmadik helyén állva biztos résztvevője a felsőházi rájátszásnak. Az is fixnek tűnik, hogy a főiskolások egy győzelmet és öt vereséget visznek majd magukkal a nyugati ág legjobbjaival esedékes folytatásra. Ettől még le kell játszani a szombaton a főiskolán 18 órakor kezdődő bajnokit, amelyen a szomszédvár Debreceni EAC-DSI lesz az ellenfél.

– Különösebb tétje nincs a mérkőzésnek, a presztízs viszont feltétlenül, hiszen nem engedhetjük meg magunknak, hogy a tabella utolsó előtti helyezettjétől vereséget szenvedjünk – mondta Farkasinszki Gyuláné, az NYFSE-NYKS edzője. – Amellett, hogy a győzelem az elsődleges, igyekszünk amolyan felkészülési mérkőzésként tekinteni a szombat esti összecsapásra, hiszen juniorjainkra a jövő héten országos bajnoki döntő vár, a főiskolások pedig az egyetemi- és főiskolai bajnokságon szerepelnek majd. Ennek megfelelően ennek a két csapategységnek külön-külön is szeretnénk lehetőséget adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!