Debrecen hírei

2013.04.24. 13:17

A magyar bajnoknak is lapátot kellett ragadnia

Az újonnan kialakított biztonsági zóna miatt eltűnnek a lelátók alsó sorai.

Az újonnan kialakított biztonsági zóna miatt eltűnnek a lelátók alsó sorai.Már kevesebb mint egy hét van hátra a szezon egyik legjelentősebb hazai salakmotorversenyéig, a május 1-jén Debrecenben megrendezendő egyéni Európa-bajnoki középdöntőig. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rendező egyesület gőzerővel készül a viadalra, ám most az eddigieknél komolyabb munkálatokat kell elvégezniük a szervezőknek.

Tabaka sem kivétel

– A palánkot körbevevő biztonsági zóna megreformálásán dolgozunk, ugyanis az eddigi már nem felelt meg a nemzetközi előírásoknak. A palánktól számított kétméteres távolságon belül csak föld lehet ezen a szakaszon, ezért a lelátók alsó fokait képező betonelemeket ki kellett emelnünk. A munkálat már a végéhez közeledik, a május 1-jei versenyre minden kész lesz – nyilatkozta a Naplónak idősebb Tabaka József, a Debrecen Speedway SE elnöke.

Némileg meglepve tapasztaltuk, hogy a földmunkákból az egyéni magyar bajnok Tabaka József is kivette a részét, azaz az Európa-bajnokság magyar résztvevője sincs felmentve a lapátolás alól. – Nálunk nincs kivételezés, mindenki egyformán eszik az asztalnál, így a munka alól sem kap senki felmentést – mondta a klub első embere.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!