Debrecen hírei

2013.07.11. 18:08

A Fradival is játszik a Bátor

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az egyetlen NB III-as szabolcsi együttes számára különösen érdekes lehet az Ebes elleni meccs.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az egyetlen NB III-as szabolcsi együttes számára különösen érdekes lehet az Ebes elleni meccs.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közzé tette az átszervezett NB III-as bajnokság új csoportbeosztását.

Az átszervezés következtében a korábban hat csoportra tagolt küzdelemsorozat helyett három, egyenként 16 csapatot tömörítő ligát Nyugati, Középső és Keleti csoportnak hívják.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét képviselő egyetlen együttes, a Nyírbátor értelemszerűen a keleti régióba kapott besorolást. Az induló egyesületek között felbukkant a hányattatott szezont a jelek szerint mégis túlélő Eger.

A Loki „tarcsi” is ellenfél lesz

Mint ismert, a hevesi klub csak az MLSZ segítségével tudta befejezni az NB I. legutóbbi szezonját – a kiesést viszont nem kerülte el. A bátoriak találkozhatnak a Ferencváros második számú csapatával, miként a Debrecen „tarcsival” is.

Meglehetősen érdekesnek ígérkezik az újonc Ebes elleni összecsapás is: a hajdúsági legénységet ugyanis Feczkó Tamás személyben nyíregyházi szakember irányítja. Ráadásul – legalábbis a hírek erről szólnak – kettő nyírbátori futballista is Ebesre igazolhat...

KM-KT

NB III: Keleti csoport

Cigánd, Debreceni VSC II, Ebes, Eger, Hatvan, Tiszaújváros, Felsőtárkány, FTC II, Hajdúböszörmény, Jászapáti, Kazincbarcika, Létavértes, Nyírbátor, Putnok, REAC, Veresegyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!